Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Ondernemerscoach Bianca Moe ondersteunt 10 ondernemers op de Weimarstraat en Beeklaan

De gemeente Den Haag heeft ondernemerscoach Bianca Moe eind 2021 ingeschakeld om 10 ondernemers op de Weimarstraat en Beeklaan te  ondersteunen en te begeleiden bij het op orde krijgen van de interne organisatie en de bedrijfsvoering, het verbeteren van de eigen winkelformule en het organiseren van promotionele en marketing acties.

Bianca is in het afgelopen halfj aar 1 op 1 in gesprek gegaan met Adria Vita Beautysalon, Al Rais patisserie, Bakkerij Ashok, Liamo Patisserie/Ijs & Koffie, Sorelle Laserkliniek, Hit & Run Vintage-meubelen, Vitatheek, Grottendieck tweewielers en Restaurant Gold River.

Wat kwam Bianca tegen?

Vrijwel alle ondernemers die in gesprek zijn gegaan met Bianca beschikken over een onderscheidende winkel of bedrijfsconcept. Daarentegen was een groot deel van de ondernemingen op de Beeklaan en 3de deel Weimarstraat onbekend bij het grote publiek. Ook was de winkeluitstraling een belangrijk aandachtpunt. Verder bleek dat meerdere ondernemingen nooit iets aan promotie of marketing gedaan hadden. Een aantal winkels had dan ook geen prijzen bij de producten staan of men had de producten niet goed gepresenteerd, waardoor ze onvoldoende zichtbaar waren voor de klanten die de winkel bezochten.

Al Rais Patisserie aan de Beeklaan 237 is één van de ondernemers die gebruik heeft gemaakt van het Coachingstraject. Door de integrale inzet op de Weimarstraat wordt de straat steeds aantrekkelijker voor nieuwe ondernemers. Belangrijk is dat zij zich vooraf goed voorbereiden, goed markt- en locatieonderzoek doen en zich tijdig laten adviseren bij ondernemerscoach Bianca Moe of de Transformatiemanager Abdel Bouchibti.