Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Regentonnenactie – zaterdag 11 juni Koningsplein

Op zaterdag 11 juni organiseert Kopgroep 2030* een Regentonnenactie. Voor iedereen die de vorige actie gemist heeft; dé uitgelezen kans om een regenton met subsidie aan te schaffen! Dit jaar hebben we zelfs keuze uit verschillende regentonnen. Daarbij kun je kiezen voor aanschaf mét installatie door Ton Ton Regenton. Wel zo makkelijk als je twee linkerhanden hebt 😉
Benieuwd welke regenton het beste bij jouw tuin of balkon past? Kom dan tussen 12:00 – 15:00 uur naar het Koningsplein!

Samen klimaatbestendig

Door een regenton aan te sluiten help je mee om wateroverlast door overbelasting van het riool te voorkomen en om droogteschade te beperken. Zo kun jij lekker genieten van je tuin, help je de buurt regenwaterbestendig te maken én bespaar je kostbaar drinkwater.

Andere activtiteiten

Naast de regentonnenactie is er nog meer te beleven op het Koningsplein & het Constant Rebecqueplein; o.a. info over groenedakenactie door Rooftop Revolution, tips & tricks voor het verduurzamen van je woning, plantjes zaden & stekjesruil en je kunt je inschrijven voor een workshop composteren.

* In samenwerking met: Hoogheemraadschap Delfland & Duurzaam Den Haag.

en