Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Werk van Mirjam L’Herminez te zien bij Bent-51

In de maanden mei, juni en juli zijn in de etalage van Bent-51, Weimarstraat 51, kunstwerken te zien van Miriam L’Herminez. In de aanloop naar de Open Ateliers Duinoord 2022 hangt er nu naast de 2 waterwerken ook een conceptueel werk: ‘Witwassen’ op deze locatie in de Weimarstraat.

Miriam woont en werkt in het Regentesse Kwartier. In de zomer van 2019 heeft het bijzonder project “Buurt-bewoners-Verbonden” plaatsgevonden in Galerie Paper Art en Design in de Weimarstraat. Buurtbewoners waren uitgenodigd om mee te werken aan een nieuw kunstwerk. Toen hebben zeker 50 buurtbewoners uit REVA meegedaan aan gesprekken en zijn verhalen verteld, herinneringen gedeeld en foto’s aangereikt. Het resultaat “Rode draad en rafelranden” was tijdens de Corona periode te zien in Theater De Nieuwe Regentes.

Op de foto ‘Skyline Den Haag’, mixed media op bruidstule. Dit en meer nieuw werk is te zien (geweest) in haar atelier aan de van Merlenstraat 67B, Den Haag tijdens de kunstroute Open Ateliers Duinoord, 18 en 19 juni (12.00-18.00).

www.bent-51.nl