Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

‘Membrane’ van Pim Palsgraaf in De Spelonk

Grote, vervallen fabrieken in Oost-Duitsland zijn de favoriete werkplek van beeldend kunstenaar Pim Palsgraaf. Hij bouwt er imposante constructies van sloopmateriaal en verzamelt er hout en behang voor schilderijen en sculpturen. Hij exposeerde o.a. in Kunsthal Rotterdam, Museum Rijswijk en Beeldentuin Anningahof in Zwolle. Speciaal voor straatgalerie De Spelonk (Valkenboslaan 74) bouwt Pim Palsgraaf een kunstwerk dat de hele ruimte vult. Tot eind juli zeven dagen per week vanaf de straat te zien.

De Spelonk is een initiatief in het huis van buurtbewoners Roeland Merks en Bart Dirks. In een lichtkoker in hun huis bouwde Pim Palsgraaf enkele jaren geleden een permanent kunstwerk van ruim zeven meter hoog. Dat is op afspraak te bekijken.

Zie ook www.despelonk.nl

De Spelonk
Valkenboslaan 74
Den Haag