Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Bridgeclub de Hyacint zoekt nieuwe leden

Bridgeclub de Hyacint is een club voor mensen die het leuk vinden om op iedere vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur gezellig te komen bridgen in het wijkcentrum de Hyacint Anemoonstraat 25, bij de Jumbo. Onze bridgeclub is een zo genaamde vrije bridgeclub, wat betekend dat wij niet aangesloten zijn bij de officiële Nederlandse Bridgebond. Mede hierdoor is onze contributie van  € 30,00 per jaar, bijzonder laag t.o.v. andere bridgeverenigingen.

Ondanks het feit dat wij niet aangesloten zijn bij de Bridgebond, beschikken wij wel over het computerprogramma Bridge-It waarmee aan het eind van de middag met één druk op de knop de resultaten van ieder persoonlijk kunnen afdrukken, dit om toch wat gezonde onderlinge strijd aan te wakkeren.

Wij spelen in één lijn, voordeel hiervan is dat je regelmatig tegen alle paren van de club speelt. Daarnaast houden wij jaarlijks onze kerst – en paasdrive, waar leuke prijzen te winnen zijn en worden afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Iedere vrijdagmiddag om 13.00 uur staan onze barvrijwilligers klaar om je, tegen een klein bedrag te voorzien van koffie, thee, bier, wijn of frisdrank.

Mocht je meer informatie willen, neem contact met Wim Meewis, tel: 070-3634394, E-mail: wim.meewis@casema.nl