Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Wanna know what makes me smile? Jouw donatie :)

Schrijver en regisseur Erik van Schaaik ken je misschien van eerdere films als Under The Apple TreeThe Phantom Of The CinemaVent, of kindertelevisieprogramma’s als Teckel Titus en Buitenspelen. Erik is ook de man achter de onvolprezen VAUGEL-cartoons in KonkreetNieuws.

Wat brengt Erik ons ditmaal?

The Smile is een verhaal over schoonheid en gruwel, de ultieme biopic-documentaire over het leven en de ondergang van Knud Dendermonde, de wereldberoemde vrouwenverslindende horrorfilmacteur die we allemaal kennen als The Smile. In deze documentaire volgen we elke stap van Knuds woelige leven, van zijn geboorte in Rotterdam Blijdorp tot aan zijn dramatische ondergang. Er zijn interviews met veel van zijn collega’s, filmtrailers, clips en unieke beelden van achter de schermen. Eindelijk krijgen we de schokkende waarheid te horen, wat er ECHT is gebeurd!

Er is alleen nog wel wat geld nodig!

The Smile wordt gewoon super tof. En jij kunt eraan bijdragen: bekijk de crowdfund-campagne en vecht, huil, bid, werk, smile en bewonder!