Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Popkoor Pepperoni heeft weer plaats voor nieuwe leden!

Pepperoni is een gemengd Haags koor dat al meer dan 25 jaar bestaat. Het repeteert elke dinsdagavond met veel plezier in Dienstencentrum Copernicus in de Daguerrestraat.

Van Aretha tot Adele

Bij Pepperoni bepalen de koorleden samen het repertoire. Ze zingen oude en nieuwe popnummers van onder andere Adele, Anouk, Doe Maar, David Bowie, de Dijk, Keane en Aretha Franklin, onder de professionele begeleiding van dirigent en zangcoach Aleksandra Lamers-Popovska en pianist Raúl Santana Sáez de Ibarra. Pepperoni treedt op in Haagse verzorgingstehuizen en op korenfestivals, of organiseert zelf een feestje.

Gevoel voor muziek

Ook tijdens de lockdown heeft Pepperoni creatieve wegen gevonden om contact te houden en te blijven zingen, maar niets gaat boven weer samenkomen en zingen. De nummers variëren van tweestemmig tot vijfstemmig. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, maar je moet wel gevoel voor muziek hebben.

Ben je ouder dan 21 jaar en heb je zin om samen te zingen? Dan nodigt Pepperoni je van harte uit een keer een repetitie mee te maken. Mail voor meer informatie: pepperoni@vokaaltotaal.nl;

www.vokaaltotaal.nl

Tekst: Redactie
Foto en beeld: Popkoor Pepperoni