Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Paper Art & Design – Loes Schepens

Expositie t/m 26 maart 2022

Twee kleuren pulp in beweging tijdens het papierscheppen, er ontstaat een nevel. Net zoals in het zichtbare heelal, van waaruit licht de aarde kon bereiken, en daardoor waarneembaar voor de mens. Is de materie op de aarde, dus in onze handen, dezelfde materie als in de kosmos, bestaan we niet allen uit sterrenstof? De herkenbare vezels van de (in dit geval) biologische vlasplant geven daarvoor een indicatie en inspiratie. De wandobjecten van Loes Schepens roepen de eeuwenoude vraag op over ons bestaan. Ze refereren naar de natuur en uitingsvormen daarvan, maar zijn toch abstract en op zichzelf staand.

Paper Art & Design
Weimarstraat 56
2562 GZ Den Haag
06 24638700
info@paperartanddesign.nl
www.paperartandesign.nl