Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Paper Art & Design – Annelies Morris

Expositie t/m 26 maart 2022

Na een opleiding modevormgeving aan de (nu) Willem de Kooning academie, werkt Annelies Morris al jaren als interieur- en fotostylist voor magazines en commerciële kranten. Naast het stylingwerk is zij steeds meer vrij werk gaan maken. Ze maakt naar aanleiding van zwart-wit schetsen collages van papier uit haar eigen verzameling, soms handgeschept met rafelige randen. Ook schetst ze met draad via borduren met de naaimachine. Juist de imperfectie, hangende draden, afhechtingen, gescheurd en transparant papier maken dat het werk karakter heeft. In deze tentoonstelling zijn stillevens, bloemen en krachtige (historische) vrouwen verbeeld, die door veel hangende draden uit de ogen soms een treurige uitdrukking krijgen en zo een eigen verhaal vertellen.

Paper Art & Design
Weimarstraat 56
2562 GZ Den Haag
06 24638700
info@paperartanddesign.nl
www.paperartandesign.nl