Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Kan vast beter!

Brievenbussen genoeg aan deze deur aan de Valkenboslaan. Dat zijn dus minstens 12 kamers/appartementen. Waarschijnlijk horen er drie huisnummers bij, namelijk 29, 31 en 31A. Maar op de deur staat ook 27. Dat schijnt weer een Bed & Breakfast te zijn. Beetje geheimzinnig allemaal. Knap gedaan van deze belegger en het levert vast aardig wat huurpenningen op elke maand. Sinds het jaar 2021 mag verdere verkamering in onze wijk niet. Nou, dat is ook niet meer nodig hier. In het door de gemeente vastgestelde beleid over die verkamering is ook opgenomen dat bij verandering van eigenaarschap/VVE bezien kan worden of de in het verleden gerealiseerde verkamering teruggedraaid kan worden. Dat gaat vast niet gebeuren bij deze woning en met de huidige kamernood. Het zou wel fijn zijn als het pand er dan ten minste wat frisser bij zou staan, want het oogt allemaal nogal groezelig. Maar natuurlijk wel een mooi voorbeeld van ‘Scheefgroei in de polder’.

Tekst en foto: Aad van Schie