Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

NEST met ´Telephone´ van Philip Akkerman en Jameszoo

Duo-tentoonstelling t/m 27 januari

Op 25 november opende Nest de duo-tentoonstelling Telephone met het werk van schilder Philip Akkerman en muzikant Jameszoo (Mitchel van Dinther) in een surrealistische choreografie. Meer dan 350 zelfportretten van Akkerman zoeken de verbinding met de zelfspelende piano’s, synthesizers en muziekcomposities van Jameszoo. De tentoonstelling laat een bijzondere samenwerking en vriendschap zien tussen twee kunstenaars die hun medium tot in de kern hebben doorgrond.

Nest
De Constant Rebecqueplein 20B
2518 RA Den Haag
070 3653186
info@nestruimte.nl
www.nestruimte.nl