Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

De Nieuwe Regentes voor één dag Kapsalon-Theater 

De Nieuwe Regentes sluit zich woensdag 19 januari (tussen 14.30 en 17.00 uur) aan bij de landelijke actie ‘Kapsalon Theater’ om aandacht te vragen voor de noodlijdende cultuursector, die nog steeds gesloten moet blijven.

Wachtend op een knipbeurt in onze ‘wachtruimte’ kun je genieten van optredens van onder meer Tess Merlot & Jaïr Stunt, Carlos Ema & Erminia Fernández Córdoba, Aleksandra Popovska, De Dutch Don’t Dance Division en Lilo.

We doen het superveilig, dus: zorg dat je een geldige QR-code plus een ID-bewijs bij je hebt. Je wordt geplaceerd op anderhalve meter afstand van andere bezoekers en een mondkapje is verplicht als je door het gebouw beweegt en wanneer je in de kappersstoel zit. Let op: onze kappers knippen en stylen, maar kunnen niet verven of wassen. *Een kaartje geeft geen garantie op een knipbeurt.

We hebben een shift om 14.30 & 16.00 uur. Reserveren? 👉 KLIK HIER

Zit het vol, dan kun je toch meedoen door te doneren of Badgast te worden:
Meer informatie over de landelijke actie vind je hier: https://kapsalontheater.nl