Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Adria Vita Beauty: zo pijnloos mogelijk van je cellulitis afkomen

We maken kennis met Helena Simonic en haar collega Ruzica in de moderne en strak ingerichte winkel aan de Weimarstraat 341.

Maduro Therapie

“Ik kom uit Kroatië in de buurt van Zagreb. Nederland is voor mij een goed land om een praktijk te beginnen in de schoonheidsbranche. Ik heb me bekwaamd in de Maduro Therapie, een zeer gespecialiseerde cellulitisbehandeling. We maken gebruik van op de anatomie berustende houten voorwerpen in combinatie met 100% natuurlijke olie. Een effectieve en weinig pijnlijke methode zonder nare bijeffecten.” We vragen een wachtende klant waarom zij vanuit Rotterdam naar de salon van Helena komt. “Ik vond Helena op Instagram. Deze therapie is precies wat ik zocht en past goed bij mijn Turkse culturele achtergrond. Pijnloos is het niet, maar ik krijg door de aanpak van Helena positieve energie. En het werkt rustgevend.” Helena doet ook andere schoonheidsbehandelingen, zoals huidmassage, gezichtsbehandeling, pedicure en lashlift (wimperbehandeling).

Toekomstplannen

Helena is sinds maart in Nederland. Ze begon met de behandeling thuis. Sinds 1 juli heeft ze de salon in de Weimarstraat. “Dit is voor mij een goede straat om te beginnen. Er wonen genoeg mensen uit mijn doelgroep in deze wijk. Ik ben bezig om Nederlands te leren. Mijn twee kinderen spreken het al heel aardig. Voorlopig blijven we in Nederland. En die moeilijke g-klanken  ga ik ook nog wel beheersen.”

Adria Vita Beauty
Weimarstraat 341 2562 HK, Den Haag
Website: Adria Vita Beauty
Email: info@adriavitabeauty.nl
+31 61509357

 

Tekst: Aad van Schie
Foto: Piet Vernimmen