Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Stichting Electriciteitsfabriek stopt in 2022

We hebben 10 jaar lang geregeld kunnen genieten van de culturele evenementen die de Stichting Electriciteitsfabriek in de Turbinehal van de fabriek organiseerde. Naast de Winterwerkplaatsen heeft een flink aantal kunst- en muziekorganisaties en filmproducenten de ruige locatie gebruikt voor muziek-, theater- en modeperformances. Uniper, eigenaar van de Turbinehal, gaat de hal zelf in gebruik nemen voor duurzame energieopwekking. In januari 2022 komt er een afsluitend evenement. Meer informatie hierover wordt zo snel mogelijk, onder meer op onze website www.konkreetnieuws.nl, bekendgemaakt.