Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Houtdrukken van Paul van der Donk bij Wijn & Kunst Atelier

Expositie Paul van der Donk
Van 30 november 2021 t/m 30 januari 2022

Een nieuwe serie houtdrukken gemaakt met gerecycled hout afkomstig uit kaasverpakkingen. Deze onderdelen zijn in verschillende lagen over elkaar gedrukt waardoor een levendig lijnenspel van houtnerven ontstaat. De werken zijn in genummerde oplagen gedrukt op Japans papier. Materiaaldruk met voorwerpen of objecten uit het dagelijks leven  vormen de basis van het werk. Dat kunnen onderdelen uit wijnkisten, kaasverpakkingen of een oude Nintendo Gameboy spelcomputer zijn. Gezamenlijk vormt het werk een visueel dagboek/documentatie van een bepaalde periode.

Wijn & Kunst Atelier
Weimarstraat 24a
2562 GX Den Haag

Groepen van meer dan 4 personen aub vooraf een bezoek plannen ivm beperkte ruimte.
Via email: paul@wijnenkunstatelier.nl
Of via de website: www.wijnenkunstatelier.nl