Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

De nieuwe krant, KonkreetNieuws nr. 6/2021, is uit!

Deze editie van de wijkkrant bevat weer veel memorabele zaken: Little Amal verbeeldt een Syrisch vluchtelingenmeisje en vraagt  aandacht voor jonge vluchtelingen. Op 16 november liep ze door onze wijk en werd ze op hartverwarmende wijze ontvangen. Het onderwijs op twee locaties, namelijk De Klimop aan de Cartesiusstraat en De Bonte Vlinder aan de Reaumurstraat, twee artikelen over buurt-en-kerkhuizen: Bethel (100 jaar oud) aan de Thomas Schwenckestraat en de Kleurkerk van Marcel van Dam aan de Copernicuslaan. Aandacht ook voor een begin en voor een einde: de eerste paal van het appartementencomplex Fahrenheitstraat, maar ook het einde van de Electriciteitfabriek als kunstplatform. Er komt daar nog een slotevenement.

Download hier de nieuwe krant (pdf)

Het decembernummer van KonkreetNieuws wordt in de komende dagen gratis verspreid in het Haagse Regentesse- en Valkenboskwartier (ReVa). Vanaf 14 december worden de nieuwe artikelen ook hier op de website geplaatst.

Je kunt natuurlijk ook onze Facebookpagina volgen!

Little Amal