Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

De Haagse Uitdaging gaat weer aan de slag  

Een Uitdaging is een lokaal netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers die bedrijven, verenigingen en stichtingen met elkaar wil verbinden. Dat gebeurt met gesloten beurs want het gaat niet om geld, maar om materialen, kennis en ‘handjes’. In Nederland zijn er zo’n 45, en zij zijn allemaal aangesloten bij Coöperatie de Nederlandse Uitdaging.

Hoe werkt het?

Verenigingen en stichtingen kunnen aanvragen doen en een Uitdaging gaat op zoek naar mogelijkheden en helpt hen aan wat ze echt nodig hebben. Waar moet je dan aan denken? Een club die een ruimte zoekt bijvoorbeeld, en een ander die dat heeft. Of een organisatie die kantoormeubilair zoekt en een bedrijf dat net nieuw aangeschaft heeft en het oude graag weggeeft. Een Uitdaging weet ervan en brengt hen met elkaar in contact.

Bestuurders gezocht.

De Haagse Uitdaging lag een tijdje stil. Maar dat verandert nu. Er is een manager die aan de slag wil maar er is nog geen bestuur. En zonder bestuur geen Uitdaging. Ben je ondernemer en zie je wat in de Haagse Uitdaging? Neem dan contact op met Inge Voorhout, coördinator van de Nederlandse Uitdaging. Zij vertelt er graag meer over en ze  is bereikbaar onder telefoonnummer 06-51 64 44 70.