Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Wijn & Kunstatelier Marije van Rijswijk

Expositie 30 sep–30 nov 2021, di t/m za 12.00–18.00 uur.

In haar recente werk zoekt Marije van Rijswijk de grenzen op tussen plat en ruimtelijk werk. De werken bestaan deels uit materialen als gips, eierschalen, spijkers, bloembladeren of glas, die allemaal hun eigen kwaliteiten maar ook kwetsbaarheden hebben. Deze kwetsbaarheid zorgt voor een extra gelaagdheid in het werk. Naast de verhalende betekenis onderzoekt Marije van Rijswijk ook de esthetische waarden van het materiaal door deze uit de herkenbare context te halen en te spelen met licht, kleur en compositie.

Groepen van meer dan 5 personen graag vooraf een bezoek plannen i.v.m. beperkte ruimte:
paul@wijnenkunstatelier.nl of via www.wijnenkunstatelier.nl
Weimarstraat 24 A, Den Haag