Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Dag van de mantelzorg met een bedankje van VoorWelzijn

Van harte welkom! VoorWelzijn wil graag de mantelzorgers van Segbroek bedanken voor hun zorg en aandacht. Dit doen ze op woensdag 10 november bij de Regenvalk met een kopje koffie, wat lekkers en een bloemetje.

Mantelzorger ben je als je langdurig, vrijwillig en onbetaald voor iemand zorgt. Bijvoorbeeld voor iemand met een chronische ziekte, aan een gehandicapte of hulpbehoevende partner, (schoon)ouder, kind of ander familielid, een vriend of kennis. Het verlenen van mantelzorg kan zwaar zijn. Kom dus langs, VoorWelzijn heeft tijd en aandacht voor de mantelzorger!