Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Stralende Republiek Elektriek

Ze zouden het dit jaar nog een beetje klein houden, vanwege corona. Maar de organisatie van Republiek Elektriek pakte op zondag 26 september met groot enthousiasme uit met een kleine veertig optredens, workshops, bezienswaardigheden, speel- en luisterevenementen, sport en spel, en bezoek aan tentoonstellingen en kunst. En dat alles verspreid over diverse locaties: wijkpark De Verademing, Wij Weimar in de Weimarstraat, het Regentesseplein, het Newtonplein, Emma’s Hof, de Gheijnstudio’s en in enkele galeries. Een waar feest op deze warme zonovergoten zondag, mogelijk gemaakt door de inzet van veel bevlogen vrijwilligers.

Tekst: Anneke de Graaf
Foto’s: Piet Vernimmen en Jacques Rijnsburger