Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Emma’s Hof viert 10-jarig bestaan

De prachtige binnentuin in de Galileïstraat fungeert al tien jaar als openluchtbuurthuis, met tal van activiteiten. Een plek waar allerlei mensen, van jonge gezinnen tot senioren, genieten van de rust en groene ruimte, door er te spelen, lezen, werken of rond te kijken. De tuin kent een grote diversiteit aan flora en fauna. Een oase vol leven. De stichting draait geheel op inzet van vrijwilligers en eigen inkomsten.

Na vier jaar voorwerk werd op 18 juni 2011 de tuin geopend. Tijdens een besloten feestje in Caribische stijl op 11 september, waarbij de tuin omgetoverd was in een sfeervolle idylle met tafeltjes langs de vijver en lichtjes in het groen, stond Emma’s Hof stil bij dit jubileum. Bestuurslid Marjolein Kramer prees en bedankte de vrijwilligers van de GroenGroep die de tuin onderhouden en de vele mensen die zich achter de schermen vol passie inzetten. Dank ook aan de Vrienden van Emma’s Hof, vaste donateurs van deze groene oase.

Emma’s Hof is vrij toegankelijk, de openingstijden zijn te vinden op emmashof.nl. Hier kun je ook de evenementenkalender raadplegen.
Of je aanmelden als Vriend of vrijwilliger.

Tekst: Redactie
Foto: Emma’s Hof