Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Wie dacht er in 2018 mee over de speelplek in de Daguerrestraat?

Het speeltuintje aan de Daguerrestraat, daar waar nu appartementen komen in de oude Elout, was al lang aan een opknapbeurt toe. In het voorjaar van 2018 gaf de gemeente de opdracht aan bureau Graswortel om hier bewoners bij te betrekken. Dat gebeurde en over het plan dat eruit voortkwam waren bewoners heel tevreden. Het resultaat is echter teleurstellend. Eigenlijk is het een beetje van hetzelfde geworden. Na de vakantie wil de gemeente opnieuw met bewoners in gesprek.

Wie was er toen bij betrokken? Praat je weer graag mee, laat dat dan even weten aan de redactie van KonkreetNieuws.

Tekst: Marieke Bauwens
Beeld: Gemeente Den Haag