Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Petitie: Geef kleur aan de Weimarstraat

Wij vragen aan de gemeente om ons de kans te geven om de nieuw aan te leggen verkeersplateaus in het derde deel Weimarstraat te voorzien van prachtige straatkunst. Een beetje kleur in de Weimarstraat!
Teken hier de petitie!

Wij

Wij-Weimar en vele andere bewoners,

constateren

Dat het in het derde deel van de Weimarstraat bruist bij bewoners en ondernemers van de ideeën om de straat leuker, vriendelijker en leefbaarder te maken. Recent is er de Wij-Wei-Bank geopend een nieuwe groene ontmoetingsplek voor de buurt.
Een volgende stap die we willen zetten: prachtige straatkunst op de Weimarstraat. Voor en door de buurt. (Op 14 juli is dit plan besproken met het Stadsdeel. Deze petitie vraagt extra aandacht voor het plan)

en verzoeken

Wij vragen om gezamenlijk alles op alles te zetten om een (of meerdere) plateaus te voorzien van een kleurrijk kunstwerk. Ontworpen door een kunstenaar, geschilderd door de buurt.
Teken hier de petitie!