Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Oproep: Republiek Elektriek zoekt artiesten, muzikanten, podiumkunstenaars, locaties, ondernemers enz.

Zondag 26 september staat Segbroek van 12:00 tot 20:00 in het teken van Republiek Elektriek, hét wijkfeest van ons allemaal. We willen samen met jou de schatten van Segbroek delen aan buurtbewoners en overige stadsgenoten. Samen kunnen we onze veerkrachtigheid tonen en een welverdiend feestje bouwen. Uiteraard veilig binnen de coronamaatregelen.

Wil jij spelen, optreden, een workshop aanbieden, heb je een geweldig gerecht dat iedereen moet proeven of heb je een locatie ter beschikking meld je dan aan via info@republiekelektriek.nl of bel met 0622194538