Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Open Ateliers Duinoord en omgeving 19 en 20 juni 2021

Kunstliefhebbers zijn op 19 en 20 juni van 12.00 tot 18.00 uur welkom tijdens de Open Ateliers in Duinoord, Zeeheldenkwartier en Regentessekwartier. Dit jaar kunnen zij op 27 locaties het werk van 31 kunstenaars zien en ook een kunstwerk rechtstreeks van de kunstenaar kopen. De locaties zijn te herkennen aan een raambord met het logo van Open Ateliers Duinoord e.o. Bij veel kunstenaars is in hun atelier te zien hoe het werk wordt gemaakt. Deze ateliers zijn te herkennen aan een * bij hun naam in de brochure.

Om een eerste indruk te krijgen van wat er zoal te zien is tijdens het weekend, kan men de overzichtstentoonstelling bij Artgallery/Makelaardij Koenders bezoeken, 2e Schuytstraat 164/hoek Reinkenstraat. Door zijn centrale ligging ook een prima startpunt. Daar kan men al vanaf 2 juni terecht.

Bij elke locatie worden de geldende RIVM-regels gehanteerd. 

Het laatste nieuws over het OAD-weekend vindt u hier op de website en op Facebook  De brochure is hier beschikbaar.

www.openateliersduinoord.nl

Tekst: Anneke de Graaf Foto: Open Ateliers