Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Marcello’s Art Factory stopt ermee. Garage-sale tot eind augustus ’21

Marcello’s Art Factory and Rock Gallery. Wie kent het niet, deze galerie aan de Emmakade, op nr. 148? De galerie houdt op, maar boven gaan Marcello en Els door. 

Dat betekent wel dat beneden alles weg moet. De hele inboedel van de galerie, een enorme hoeveelheid aan schilderijen, en zelfs nog landschappen van Els’ vader. Dat doen ze met een ‘garage-sale’ tot in de laatste week van augustus, want 1 september houdt de galerie echt helemaal op. 

Het betekent ook dat er nu de laatste expositie is: PANDEMONIUM van de Haagse kunstenaar Dik Walraven, over de beslommeringen van een pandemie. Zijn werk is te zien tot en met zondag 14 juni. De galerie is open op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur.

Marcello

 

Contact Marcello’s