Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Jouw kunstwerk in De Nieuwe Regentes zomerexpositie?

Waar er in De Nieuwe Regentes normaal kunstwerken van professionele artiesten hangen tijdens exposities zijn we voor onze zomerexpositie, die gepland staat te openen op vrijdag 4 juni, op zoek naar jou!

Het onderwerp van de expositie is ‘kroongetuigenissen’. Hoe heb jij tijdens het afgelopen coronajaar de wereld om je heen ervaren? Zijn andere dingen dan voorheen belangrijk geworden en heb jij je fantasie meer de ruimte kunnen geven?

Maak een foto, filmpje of opname van goede kwaliteit van je kunstwerk en stuur die samen met een korte toelichting van maximaal 50 woorden, met je naam, mailadres én telefoonnummer voor 30 april naar mail@denieuweregentes.nl o.v.v. Kroongetuigenissen.

Voorwaarden
Het werk moet zelfgemaakt zijn. Je moet in Segbroek wonen, werken, of anderszins betrokken zijn bij het stadsdeel en het werk moet passen binnen het thema. Alles wat (veilig) kan hangen en staan in onze Tearoom en Foyer is welkom. Heb je iets moois gemaakt dat meer geschikt is voor een livepresentatie (voordracht, dans, muziek, lied, gedicht) dan is er niet meteen een plek in de expositie, maar wellicht wel een podiumplek tijdens de feestelijke opening of afsluiting van de expositie.
De deskundige DNR expositiejury, bestaande uit Alice W. Bakker, Odette van Dijk en Sabina Trompert, maakt uit alle inzendingen een selectie, waarop het publiek vervolgens online kan stemmen. Hoe en wanneer dat kan wordt later bekendgemaakt. Over de voorselectie kan niet worden gecorrespondeerd.

Voor meer informatie: https://www.denieuweregentes.nl/nieuws/2021/03/een-zomerexpositie-voor-en-door-buurtbewoners-1/