Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

POLKA lanceert nieuwe website: polkacentrum.nl

Met veel trots lanceert POLKA, het Centrum voor Poolse vrouwen in Segbroek, een nieuwe website:

polkacentrum.nl

Hier is alle informatie over de activiteiten van POLKA te vinden: nieuws, agenda, webinars en alle nieuwsbrieven. De website is in het Pools en in het Nederlands beschikbaar. Polka is blij met de website en de nieuwe mogelijkheid om contact met anderen te maken.

POLKA is opgericht op initiatief van Poolse vrouwen uit Den Haag, in samenwerking met stadsdeel Segbroek. POLKA is ontstaan ​​door een groep vrijwilligers die elkaar willen helpen, steunen en ervaringen willen delen. En dit alles zodat het leven van Poolse vrouwen in Nederland beter en gemakkelijker wordt, ze ze zich hier zo snel mogelijk thuis kunnen voelen en zich kunnen ontplooien zowel op professioneel als op privégebied. Je kunt bij Polka terecht voor informatie, inspiratie, het verbeteren van je taalvaardigheid, het luisteren naar een interessante lezing of gewoon tijd doorbrengen met andere interessante vrouwen.

Polka