Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Agneskerk uitgiftepunt van de Voedselbank in ReVa

Ook in ReVa is er een uitgiftepunt van de Voedselbank: elke donderdagmiddag halen zo’n 100 mensen een voedselpakket op bij de Agneskerk op de Beeklaan. Zo’n pakket bestaat uit een aantal verse producten en houdbare producten. Het is een aanvulling op de boodschappen, je kunt er niet de hele week van eten.

Een voedselpakket nodig?

Een voedselpakket kan alleen aangevraagd worden door hulpverleners. Hiervoor kunt u terecht bij de Regenvalk 070-2052660. Daar zitten de hulpverleners die u verder helpen. Er zijn wel criteria voor. Zo moet het leefgeld (wat echt over is voor boodschappen) voor een alleenstaande bijvoorbeeld minder zijn dan € 230 en voor vier personen minder dan € 515 per maand.

Producten doneren

De voedselbank krijgt spullen van de grote supermarkten en van groothandels. Maar ook particulieren kunnen helpen. Donaties in de vorm van houdbare voedselproducten en producten van de drogisterij zijn altijd welkom! Hiervoor is het uitgiftepunt door de week bereikbaar op 06 237 935 93.
Meer informatie: www.voedselbankhaaglanden.nl

Foto: Voedselbank Haaglanden