Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Bezorgers KonkreetNieuws gevraagd!

Elke editie van onze wijkkrant KonkreetNieuws (oplage 9.500 exemplaren)  wordt in het Regentesse/Valkenboskwartier huis aan huis verspreid. De hoofdbezorger van de krant is sinds jaar en dag Simon Sapioper. U heeft hem ongetwijfeld  wel eens gezien in uw straat met de postkar van de KonkreetNieuws. Simon kan dit echter niet in zijn eentje. Er zijn gelukkig vrijwilligers uit de wijk die ook een aantal straten voor hun rekening nemen. Helaas gaan een paar van die vrijwilligers stoppen. We zijn dus op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die in hun eigen buurt zes keer per jaar een aantal van 500 tot 1000 kranten willen bezorgen (gemiddeld 3 uur per 500 kranten). Ze kunnen hierbij desgewenst gebruik maken van een van de twee postkarren waarover we beschikken.

De lente komt eraan en dat is een mooie tijd om aan zo’n klus te beginnen.
Enthousiast? Meld je per e-mail of telefonisch bij de redactie: redactie@konkreetnieuws.nl
of 06 2909 9442.

Foto: Piet Vernimmen