Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

27 t/m 29 augustus: eerste editie wijkfestival ‘Republiek Elektriek’

In de april-editie van 2020 schreef KonkeetNieuws dat het nieuwe wijkfestival ‘Republiek Elektriek’ op 9 mei 2020 zou plaatsvinden. Helaas kon het festival toen, om voor de hand liggende redenen, nog niet van start gaan. De organisatie van het festival kijkt ernaar uit om dit jaar in het weekend van 27 t/m 29 augustus de eerste editie van het festival alsnog te organiseren.

Creativiteit in de wijk

De naam ‘Republiek Elektriek’ van het wijkfestival sluit aan bij het levendige karakter van de wijk en verwijst naar wijkpark De Verademing en de naastgelegen Electriciteitsfabriek. Het is een festival dat graag de vele uitingen van creativiteit in het Regentesse/Valkenboskwartier (ReVa) een podium biedt. Met onder andere muziek, dans, sport en eten zal het festival een levendig beeld geven van wat ReVa en haar bewoners te bieden hebben.

Voor en samen met

De organisatie wil het festival graag voor en samen met wijkbewoners realiseren. Daarbij is jouw hulp meer dan welkom! Dat kan zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de festivaldagen zelf. Er is veel mogelijk. Bijvoorbeeld meedenken over de programmering en de duurzaamheid van het festival, flyeren, opbouwen  of gasten ontvangen.
Heb je interesse om mee te doen of heb je vragen? Mail dan met: info@republiekelektriek.nl

Foto: Piet Vernimmen