Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

19 en 20 juni Open Ateliers Duinoord en omgeving: save the date!

Op zaterdag 19 en zondag 20 juni staat het jaarlijkse evenement Open Ateliers Duinoord en omgeving gepland. We gaan ervan uit dat het dit jaar weer mogelijk is om de ateliers open te stellen. En er is gedurende de hele maand juni een overzichtstentoonstelling bij Artgallery/Makelaardij Koenders in de 2e Schuystraat 164/hoek Reinkenstraat.

Juni lijkt nog ver weg, maar zet het vast in je agenda. De kunstenaars hebben veel nieuw werk om te laten zien, dus dat wil je niet missen! Voor meer informatie over de route en de kunstenaars kun je kijken op www.openateliersduinoord.nl.

Open Ateliers Duinoord
Email: openateliersduinoord@gmail.com