Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Speeltuin de Verademing is er niet voor iedereen

Karin Ramaker is regelmatig met haar gastouder-kinderen en haar neefje met een beperking op de speeltuin op de Verademing te vinden. Haar gastouder-kinderen vermaken zich er goed, ze klimmen en klauteren overal op en af. Voor haar neefje is het anders. Voor hem is er maar één geschikt speeltoestel. Of beter gezegd: het is door de gemeente als toegankelijk aangemerkt. Maar je moet wel eerst door het zand! Doe dat maar eens in een rolstoel, of met een kind in een rolstoel. Iedereen begrijpt dat dat niet kan.
Karin wil het anders! Zij wil dat alle kinderen kunnen spelen, ook kinderen met een beperking. En dat de speeltuin van de Verademing echt toegankelijk voor hen wordt.

Doe met haar mee! En teken ook de petitie!

Hierin roept Karin de gemeente op om speelplekken aan te passen, zodat alle kinderen overal terecht kunnen. Bij 250 handtekeningen moet deze petitie besproken worden in de gemeenteraad én moet de Raad er iets mee doen. Karin is bereikbaar via metkarin@gmail.com of via www.met-k.com en dan naar ‘Iedereen speelt’. Daar vind je ook de petitie.