Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

21 maart: een nieuwe lente, meer groen in ReVa?

Waar in de wijk kunnen we nog meer geveltuinen en regentonnen kwijt? Is er plek voor eetbare bessenstruiken en fruit- en notenbomen? Wie durft een bijenvolk in de straat toe te laten, waar kan een wormenhotel verrijzen en waar kan een wadi gegraven worden? Wie droomt er ook van een ‘tiny forest’ om de hoek?

Deze winter worden in WijWeimar plannen gesmeed om op zondag 21 maart 2021 een start te maken met een flinke vergroening van onze buurt. Met een aantal buurtbewoners met expertise (o.a. een bioloog, een planoloog, een landschapsarchitect, de prijswinnaars van Bloeiend Beeklaan) en vooral met veel mensen met zin om ReVa volgend jaar een ‘groene boost’ te geven.

Wil je meedenken en vooral meedoen om ReVa de komende jaren op mens- en diervriendelijke wijze van meer groen, bloemen, fruit, groente en noten te voorzien? Stuur een mail aan michiel.vanzuijlen@gmail.com en laat hem weten wat jij zou willen doen, en/of waar je expertise ligt. Iedereen is welkom!

Tekst: Redactie
Foto: Adrianna Calvo via Pexels