Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Quarantaine Kunst, geniet van kunst, juist nu!

Deze zomer is Quarantaine Kunst van start gegaan met ca. 20 kunstenaars in Den Haag en omstreken. Steeds meer kunstenaars doen mee en tonen hun werk. Het werk is goed zichtbaar vanaf de openbare weg: achter het raam, in de tuin of op het balkon. Jouw straat als galerie en je buurt als openluchtmuseum, hoe mooi is dat? Kom coronaproef kunst kijken op 1,5 meter afstand. Je komt op plekken waar je niet eerder bent geweest en je ziet dingen die je nooit eerder zag … gewoon bij jou om de hoek!

Quarantainekunst.nl

Wijn & Kunst – Houtdrukken van Paul van der Donk

Te zien van 2 november t/m 15 januari en onderdeel van Quarantaine Kunstroute: een serie houtdrukken op Japans papier, gemaakt met gerecycled hout uit gebruikte wijnkisten. Vanaf de straat kun je de kunstwerken zien en door een QR code op het raam te scannen vind je informatie over de kunstenaar. Een goede manier om in deze coronaperiode op een contactloze manier van kunst te genieten!

Wijn en Kunst atelier Den Haag,
Weimarstraat 24 A.