Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Gulden Klinker-nominatie voor buurttuin Valkenbosgaarde

De groenstrook langs het water van de Haagse Valkenboskade was lange tijd eenvoudig groen, en een losloopgebied voor honden. Totdat een groep buurtbewoners besloot het aan te pakken en er een kleurrijke en weelderige Valkenbosgaarde van te maken. Diezelfde vrijwilligers werden op 14 december jongstleden door directeur Publiekszaken Rene van Kuilenburg genomineerd voor de Gulden Klinker 2021. Volgend jaar krijgen zij de Klinker ingestraat en wordt het bijhorende bedrag van 1000 euro uitbetaald.

Volg Valkenbosgaarde op Instagram.
Eerdere berichten in KonkreetNieuws over buurttuin Valkenbosgaarde vind je hier.