Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Kan vast beter!

Enige jaren terug ‘portretteerden’ we die mooie taartpuntwoning op de hoek van de Regentesselaan/Columbusstraat/Franklinstraat. Die stond er toen zeer verwaarloosd bij. De redactie benaderde de gemeente hierover. Het heeft een poosje geduurd, maar toen werd het pand prachtig in de oude luister hersteld. Ga vooral eens kijken.
Een bewoonster aan de Regentesselaan vroeg ons ook eens aandacht te besteden aan een paar glorieuze maar verwaarloosde woningen met bel-etages aan de Regentesselaan. Wie weet zou die aandacht ook hier helpen. Dat wilde de redactie in deze editie inderdaad doen. Maar er verschenen steigers en de panden kregen een opknapbeurt.
Helaas, er blijven nog genoeg lelijke plekken over. Deze keer de schijnwerper op de graffiti-muur van het hoekpand Beeklaan/Daguerrestraat. Dit pand is recent via een makelaar opnieuw verhuurd. Je zou dan verwachten dat de eigenaar eerst de gevel eens opknapt. Maar nee, er zijn weer huurders ingetrokken en aan de muur werd niets gedaan.