Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

19 december: Fietslichtparade, pimp je fiets en doe mee! Het is weer tijd voor Winterlicht!

Winterlicht!
zaterdag 19 december 2020 van 12:00 – 18:00 uur
Toegang gratis

De hele maand december valt er weer veel te beleven in Segbroek, hou je brievenbus goed in de gaten voor de Winterlicht kalender die bomvol staat met corona- proof activiteiten. Winterlicht zelf organiseert op 19 december samen met De Fietsburgemeester de Fietslichtparade, pimp je fiets en doe mee! Wie weet win jij een mooie prijs. Verzamelen is o p het Newtonplein en het bekendmaken van de winnaars op De Verademing. Je kan je inschrijven voor twee categorieën; de mooiste speciale fiets en de mooiste fietsverlichting. Een professionele jury bepaalt de winnaar, maar het publiek geeft de belangrijkste prijs weg, de publieksprijs. Een BMX-show zorgt voor entertainment tijdens het juryberaad.

Etalage Kunstroute i.s.m The Hague Street Art en ondernemers uit de Weimarstraat, ga op zoek naar prachtige kunstwerken in de Weimarstraat. Door de hele straat zijn etalages aangekleed met kunstwerken gemaakt door Haagse kunstenaars.
Winterlicht op het Hondiusplein, Newtonplein & Kamerlingh Onnesplein. Net als vorige jaar hebben buurtbewoners de touwtjes in handen en organiseren hun eigen Winterlicht met behulp van VoorWelzijn. De buurtbewoners hebben plannen voor zowel jong als oud, uiteraard is iedereen van harte welkom. Kijk op kalender voor de data en tijden.

Nieuwsgierig? Meedoen met de Fietslichtparade? Aanmelden als vrijwilliger? Eigen Winterlicht idee? Mail naar: info@pepedenhaag.nl
Winterlicht wordt georganiseerd door PEPE Den Haag, hou de Facebook & Instagram van Pepe in de gaten voor updates.