Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

22 november: Verhalen uit de wereld van de Weimarstraat

Persoonlijke perspectieven van betrokken buurtbewoners

Verhalen uit een dynamische winkelstraat in ontwikkeling

Iedereen wil een fijne veilige buurt, een gezellige winkelstraat en prettige speel- en ontmoetingsplekken. Helaas staat deze gezamenlijke wens niet meer op de voorgrond… of is deze gezamenlijke wens bedolven onder belangen?

Na een gesprek begin september met vertegenwoordigers van alle betrokken partijen hebben we vier mensen bereid gevonden om hun (kant van het) verhaal te vertellen: de wijkagent, coffeeshophouder en een tevreden en bezorgde buur. Vanuit persoonlijk perspectief vertellen zij hoe ze de wereld van de Weimarstraat beleven. Als theater voor en door de buurt vinden we dat ieder verhaal moet verteld (kunnen) worden, en als we écht luisteren komen we dichter bij elkaar.

De verhalen worden in circa een uur verteld, daarna is er een gesprek met het publiek.

Zondag 22 november 2020
11.00 – 12:30 uur
Theater De Nieuwe Regentes (Grote zaal)
€7 | Ooievaarspas 50%

Meer informatie en tickets

Theater De Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63
2562 GR Den Haag
070-2119988