Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Spooky & Sue bestaat vijf jaar

Spooky & Sue is een stijlvolle winkel voor tweedehands dameskleding en lifestyle-artikelen op de hoek Conradkade/Weimarstraat in Den Haag. Je vindt er een originele collectie vintage, interieuraccessoires en klein meubilair, maar ook tassen, schoenen, sieraden, hoeden, kunst en rariteiten.

Zaterdag 21 november bestaat de winkel van Annemiek Pool alweer 5 jaar en dit wordt gevierd met een klein feestje en is er 10% korting op de collectie.

Spooky & Sue is een begrip in de buurt geworden en zelfs ook buiten het Regentesse- en Valkenboskwartier. Het is een winkel met een mooi concept, waar dagelijks leuke en mooie kleding wordt ingebracht. Inmiddels is er in de afgelopen vijf jaar een grote klantenkring opgebouwd. Annemiek staat nog steeds met veel plezier in haar goedlopende winkel en is blij met haar klanten.

Spooky & Sue
dinsdag t/m zaterdag 10.30 – 17.30
Conradkade 34 (hoek Weimarstraat)
2517 BP Den Haag
T 06 19 98 77 15
info@spookyandsue.nl