Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

‘Lockdown Live’ met vrolijkmakende klezmermuziek ten tijde van Corona.

Gisteren was de online premiere van Lockdown Live. Dit muzikale evenement werd georganiseerd op 12 september 2020 in het Zuiderparktheater. Tijdens Lockdown Live speelden 42 muzikanten, merendeels stads, wijk- en buurtgenoten, eenmalig samen als The Quarantaine Orchestra. Daarnaast werd er opgetreden door New Klez Collectif, The Residents (Het Stadsorkest) en Klezkopf.

Lockdown Live werd bezocht door 98 bezoekers en 92 livestream-kijkers. Bijzonder en vermeldenswaardig is dat dit initiatief wordt opgenomen in het stadsarchief onder bijzondere initiatieven die zijn ontstaan ten tijde van Corona!

Hieronder de online premiere, een videocompilatie van Lockdown Live >

Meer informatie via klezkopf@gmail.com