Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

‘Kei’ toffe actie bij Dak kindercentra in Den Haag

Heb jij al een Dak-kei gevonden?

Laat kinderen creatief zijn en dan komen dit soort mooie acties tot stand! Deze toffe actie is in de Coronatijd gestart om iedereen alsnog een frisse neus te laten halen. Het is de bedoeling dat je een steentje zoekt/koopt, mooi versiert en weer ergens in de omgeving laat zwerven. Hierdoor kom je mooie kleine verrassingen tegen tijdens het wandelen.

Het coronavirus heeft ons in een tijd gebracht waarin we verbinding met elkaar op een andere manier moeten zoeken. Juist nu is het belangrijk om hier aandacht aan te geven. Thuiszitten is voor iedereen wennen, maar elke dag toch even een frisse neus halen is erg belangrijk. De kinderen van Dak kindercentra hebben dat ommetje net even iets verrassender gemaakt in Den Haag. Het kan namelijk zomaar zo zijn, dat je ineens een zelfgemaakte Dak-kei tegenkomt, met misschien wel een liefdevolle boodschap of een echt kunstwerk!

In Den Haag worden er nog niet zoveel stenen gevonden of verstopt, maar de kinderen bij Dak hebben een goede start gemaakt met het verstoppen van Dak-keien. Doen jullie mee?!

Ga op zoek naar de keien van Dak en verspreid natuurlijk ook je eigen creatieve ”kunstkeien”.

Succes en veel plezier!

www.dakkindercentra.nl