Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Gratis huiswerkbegeleiding (12-18 jaar) in de bibliotheek

Hulp nodig bij je huiswerk?
Ben je een middelbare scholier? En kun je wel wat hulp gebruiken bij je huiswerk? Kom dan naar de bibliotheek en vraag wanneer er gratis huiswerkbegeleiding is. Je bent welkom in een bibliotheek bij jou in de buurt of op een locatie van Stichting Jeugdwerk. Je kunt dan al je vragen stellen aan een huiswerkbegeleider. Deze helpt je ook bij het leren en organiseren van je schoolwerk. Dus start het schooljaar goed en meld je aan!

Waarom huiswerkbegeleiding?

In de bibliotheek:

  • kun je rustig en in een veilige omgeving je huiswerk maken
  • staan computers voor je klaar en heb je internet
  • leer je hoe je snel betrouwbare informatie vindt
  • krijg je ondersteuning bij het leren en overhoren
  • ontvang je hulp bij het plannen van je huiswerk
  • ontdek je hoe je een aantrekkelijke Powerpoint maakt

Doe je ook mee?
De huiswerkbegeleiding kost helemaal niets, dus kom snel met een van je ouders naar de bibliotheek en geef je op via het inschrijfformulier.

Wanneer?
Er is minimaal twee middagen per week huiswerkbegeleiding. Let op: het aantal middagen verschilt per locatie.

Waar?
Centrale Bibliotheek, bibliotheek Schilderswijk, bibliotheek Transvaalkwartier, bibliotheek Escamp, bibliotheek Segbroek, Buurthuis de Jeugdhaven en Jongerencentrum Samson.

Leerlingen die in de bibliotheek zelfstandig willen leren of huiswerk maken kunnen via deze link een studieplek reserveren.