Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Goed nieuws voor stadspark Sunny Court

Het college van B&W van Den Haag heeft op 28 oktober 2020 antwoorden gepubliceerd op vragen van de gemeenteraad. De uitkomst is dat het college geen draagvlak ziet om verder mee te werken aan de voorgestelde ontwikkeling!

De bouwplannen betreffen het binnenterrein van het ‘Obrechthof’ (Obrechtstr 106), dat grenst aan Sunny Court. Die grens is nu een rustige blinde muur, maar wordt in de plannen een hoog huizenblok plus een parkeergarage. Oude bomen sneuvelen, een groene oase is in gevaar. Zie ook www.redsunnycourt.nl

Een petitie voor behoud van stadspark Sunny Courts werd al 2.326 keer ondertekend en wordt nog steeds aangeboden. Buurtbewoners en gebruikers van Sunny Court zullen de gemeente vragen hun petitie in acht te nemen voor toekomstige plannen.