Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Openingsweekend Ode, een bijzonder vrouwenproject 3 en 4 oktober

Zaterdag 3 oktober & zondag 4 oktober 13:00-17:00

Weimarstraat 137 toegang: gratis

Ode is een nieuwe plek om heerlijk te vertoeven in Den Haag, niet zo maar een plek maar een hele bijzondere plek. Ode is een ode aan vrouwen. Een team van vrouwen met een migrantenachtergrond en (nu nog) afstand tot de arbeidsmarkt. In de lunchroom & take out plek
krijgen deze vrouwen de gelegenheid om zich te professionaliseren.

Breed scala aan gerechten
Ode wordt volledig gerund door deze vrouwen onder begeleiding van PEPE DH. Onnodig om te vertellen dat deze vrouwen
vanuit hun etnische achtergrond gerechten produceren die van oma op moeder zijn doorgegeven. Het smaakpalet biedt een breed scala die niet alleen de tong strelen maar tevens een lust zijn voor het oog. Kom kennismaken met Fatima, Arpoorva,Prasanna, Ann, Konjit, Noual en Halima. Hun verhaal verdient ieders aandacht.

Juist in deze voor veel horeca gelegenheden een moeilijke tijd willen wij met Ode een stip op de horizon plaatsen. Je kan bij Ode niet alleen corona-proof vertoeven maar ook thuis genieten van de take out gerechten. De vrouwen van Ode werken samen met andere vrouwengroepen, diverse organisaties, verzorgen maaltijdservice voor ouderen en begeleid wonen. Om Ode nog aantrekkelijker te maken biedt Ode op zondagen podium voor wijkartiesten. Ode is gesitueerd in het stadsdeel Segbroek waar vooral in de wijken Regentessekwartier en Valkenboskwartier veel artiesten wonen.

Programma 13:00 – 17:00

  • Zaterdag 3 oktober: “PROEF ODE” Opening door stadsdeel directeur Annette de Graaff daarna kun je de hele dag door proeven wat Ode te bieden heeft.
  • Zondag 4 oktober brunch en activiteiten, live raamschildering door de illustrator en kunstenaar Jochem van Aller, Henna schilderen door Anima Jhagoe Ruisen en live optredens.

Toegang is gratis.

Ode is van dinsdag t/m vrijdag open van 08:00 – 17:00 (lunch) 17:00 – 20:00 take out menu’s (afhaal). Zaterdag & Zondag van 11:00 – 17:00 uur