Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Actie Groene Dakenjacht van Duurzaam Den Haag

Duurzaam Den Haag gaat zoveel mogelijk daken vergroenen in onze buurt. Doe je mee?

Met de actie Groene Dakenjacht inspireert, informeert en ontzorgt Duurzaam Den Haag bewoners rond het Koningsplein en het Regentesseplein die een groen dak wensen. Doe vrijblijvend mee met de actie Groene Dakenjacht! Schrijf je in voor de online informatiebijeenkomsten op dinsdag 20 of dinsdag 27 oktober van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens deze bijeenkomsten vertelt groene-dakenexpert Ingrid Vogels van Green2Live alles over groene daken en het proces daarnaartoe.

Na deze informatiebijeenkomst komt een dakcoach bij je langs om een advies op maat te geven: voor- en nadelen, kosten en baten, vergunning, financiering etc. Daarna ga je samen op zoek naar een geschikte partij en krijg je ondersteuning bij beoordeling van offertes, individuele contracten en uitvoering, vergunning- en subsidieaanvragen.

Heb je nog vrienden of familie uit de buurt die het leuk vinden om mee te doen, nodig ze dan ook uit voor de informatieavond. Meer informatie en aanmelden: www.duurzaamdenhaag.nl/groenedaken

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Duurzaam Den Haag, Green2Live en Kopgroep2030.