Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Veggies On Fire wint opnieuw een prijs

Veggies On Fire wint wederom dé duurzaamheidsprijs voor de horeca!

Gisteren werden in Ahoy tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam de Gaia Green Awards uitgereikt aan horecalocaties die het afgelopen jaar aantoonbaar grote stappen hebben gezet om hun organisatie in de volle breedte te verduurzamen.
De Gaia Green Awards worden jaarlijks uitgereikt aan drie soorten horecabedrijven: hotels, restaurants en strandpaviljoens die in Nederland en België gevestigd zijn.
Twee van de drie categorieën werden in Den Haag gewonnen: voor de strandpaviljoens won Beachclub Birds in Kijkduin de award en voor de tweede keer op rij won Vegan Restaurant Veggies On Fire op de Beeklaan in Den Haag in de categorie ‘restaurants’ deze prachtige prijs.
Veggies On Fire draagt naast het  Eko-keurmerk Goud certificaat ook het Certificaat Palm Oil Free, wat betekent dat er geen palmolie wordt gebruikt in de keuken, om zo de ontbossing in Azië tegen te gaan. Veggies On Fire serveert geheel plantaardige huisgemaakte gerechten en komt elk seizoen met een nieuw seizoensgebonden menu.
De Award in de categorie Hotels ging naar Bergen Op Zoom naar het StayOkay hotel.

Veggies On Fire, Beeklaan 385, 2562 AZ Den Haag; www.veggiesonfire.nl & Facebook & Instagram