Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Het team van Taal aan Zee zoekt nieuwe vrijwilligers

Taal aan Zee

Leren, ontmoeten en verbinden! Dat is wat de vrijwilligers van Taal aan Zee doen. Zij verzorgen in Den Haag (taal-) les aan vluchtelingen, asielzoekers, slechtziende en andere kwetsbare anderstaligen. Taal aan Zee heeft het goed geregeld voor haar vrijwilligers en is verkozen tot Haagse vrijwilligersorganisatie van 2019. Je krijgt bijvoorbeeld professionele training en begeleiding. Kom jij ons team versterken?
 
Vacatures voor taalvrijwilligers in Den Haag
  • Hou jij van taal, andere culturen en mensen?
  • Heb jij een goede beheersing van het Nederlands?
  • Ben je 2-4 uur per week beschikbaar als taalvrijwilliger in Den Haag?
  • Communiceer jij op een open en vriendelijke manier en kun jij je taalgebruik aanpassen aan het niveau van cursisten van Taal aan Zee?

Dan is de vrijwilligersfunctie van taalmaatje, taalcoach, begeleider van leskoppels, docent NT2 of taalvrijwilliger in de bibliotheek misschien wel wat voor jou!

Kijk voor meer informatie over de vacatures op: https://taalaanzee.nl/les-geven/vrijwilligersfuncties.

Interesse? Meld je aan
Heb je interesse om als vrijwilliger bij Taal aan Zee te beginnen? We kunnen je hulp goed gebruiken en leren je graag kennen. Meld je direct aan (met cv en motivatie) bij Taal aan Zee via info@taalaanzee.nl of 070-3456005.

Of meld je aan voor onze informatiebijeenkomst op 30 september om 18.00 uur bij Taal aan Zee op Wegastraat 44 (Binckhorst, Den Haag). Er wordt tijdens deze bijeenkomst (van ongeveer een uur) uitgebreid stilgestaan bij de actuele vacatures. Meld je aan bij Fanny via f.winkelman@taalaanzee.nl of bel met 070-3456005.