Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Gulden klinker voor Uitvindershof, parel van een buurttuin

Wethouder Van Asten plaatst samen met (heel) jonge bewoners de Gulden Klinker

Op een zonovergoten vrijdagmiddag 19 juni ontving het bestuur van de Uitvindershof in de Van Swindenstraat uit handen van wethouder Robert van Asten de dik verdiende Gulden Klinker en een cheque van 1000 euro. Vanwege de coronaregels kon maar een beperkt gezelschap aanwezig zijn. Maar dat drukte de pret niet. De tuin met haar recent vernieuwde grasmat, de prachtige vijver en al die bloeiende struiken en bomen mag er zijn. Gelukkig is hij inmiddels weer open voor de buurtbewoners. De kweeperenoogst belooft weer groot te zijn. Opnieuw zien we wat met veerkracht en volharding te realiseren is aan groen en gemeenschapszin in onze versteende buurt.