Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Gulden Klinker voor Bloeiend Beeklaan

Je ziet ze steeds vaker in de buurt: vogels, vlinders, bijen, hommels. Vooral deze zomer genieten we volop van alles wat Bloeiend Beeklaan in de herfst geplant heeft op de Beeklaan en zijstraten. Ineens staat de buurt vol tulpen, blauwe druifjes, dahlia’s en andere geurende en kleurende planten.

Op vrijdag 3 juli was het feest op de Beeklaan te midden van deze groene pracht. Wethouder Van Asten kwam samen met de vrijwilligers van Bloeiend Beeklaan de Gulden Klinker instraten. Er waren hapjes en drankjes en lovende woorden van de wethouder over de jarenlange verbeteringen die Bloeiend Beeklaan de straat heeft gebracht.

Gewapend met gieters, handschoenen en schepjes gaat Bloeiend Beeklaan verder met graven, spitten en planten. Heb jij daar ook zin in? Stuur een bericht naar bloeiendbeeklaan@gmail.com, en doe de volgende keer ook mee.